Benvinguts al meu blog

Espero que en aquest camí tots i totes poguéssim aprendre moltes coses plegats.

dimecres, 9 de maig del 2012

Bibliografia i webgrafia utilitzada i aconsellada

Lectors i lectores del meu blog, tot seguit us adjunto la bibliografia i la webgrafia que estic utilitzant per a la realització de les meves segones pràctiques de psicopedagogia.
En un post anterior ja havia dit que adjuntaria  informació referent al bullying. Aprofito i us l'envio tota.


Bibliografia consultada i aconsellada:


(temes: orientació en general, orientació professional, el treball tutorial, el bullying, la mediació de conflictes i el treball amb les famílies)

ARMAS CASTRO, M. (2007). Prevención e intervención ante problemas de conducta. Madrid: Wolters Kluwer.

ÁLVAREZ M.; BISQUERRA, R. (coord.)(2000). Manual de Orientación y tutoría.Barcelona: Praxis.

ALVAREZ, M; FERNÁNDEZ, A; FERNÁNDEZ, R; FLAQUER, T; MONCOSÍ, J; SULLÀ, T (2000). La Orientación vocacional a través del curriculum y de la tutoría. Una propuesta para la etapa de 12 a 16 años. Barcelona: ICE UB/Graó.

BABÍO, M.; NEVARES, J. (1997). La función tutorial: el trabajo del tutor con los alumnos y las familias. A E. Martin y V. Tirado (coord), La orientación educativa y profesional en la educación secundaria. Barcelona: ICE-UB/Horori.

BEANE, A.L. (2006). Bullying, aulas libres de acoso. Barcelona: Graó

CASAMAYOR, G. (Coord.). (1998). Cómo dar respuesta a los conflictos. La disciplina en la enseñanza secundaria. Barcelona: Graó.

COLL, C. I MARTÍN, E. (1993). La evaluación del aprendizaje en el curriculum escolar: una perspectiva constructivista. A C. Cofi, E. Martín, T. Mauri, M. Miras, J. Onrubia, 1. Solé i A. Zabala. El constructivismo en el aula (Cáp. 7, pp. 163-183). Barcelona: Graó.

DEVELAY, M. (2002). Padres, escuela e hijos. Sevilla: Díada Editora.

ECHEVARRÍA SAMANES,B (coord) (2000). Orientació professional. Barcelona: Universitat Oberta de Catalunya.

FERLAND, F. (2008). Guía para padres desbordados y con falta de energía.Barcelona: Graó

LONGÁS J.; MOLLÁ, N. (coord.) (2007). La escuela orientadora. Madrid: Narcea

MARTÍN, E I TIRADO, V. (Coord.) (1997). La orientación educativa y profesional en la educación secundaria. Barcelona: Horsori/ICE UB.

MÉNDEZ CARRILLO, F.X.; ESPADA SÁNCHEZ, J.P.; ORGILÉS AMORÓS M. (coord.) (2006). Intervención psicológica y educativa con niños y adolescentes. Madrid: Pirámide

NEGRO MONCAYO A. (2006). La orientación en los centros educativos. Barcelona: Graó

PUJOLÀS; MASET, P (2005). La inclusió escolar: principis i estratègies per a fer-la possible. Àmbits de pedagogía núm 15.

SANTANA, L. (2003). Orientación educativa e intervención psicopedagógica: cambian los tiempos, cambian las responsabilidades profesionales. Madrid: Pirámide.

SANCHEZ-CANO; BONALS (2005). La evaluación psicopedagógica. Barcelona: Graó

SERRATE, R. (2007). Bullying acoso escolar. Madrid: Laberinto.

TORREGO, J.C. (2000). Mediación de conflictos en instituciones educativas. Manual para la formación de mediadores. Madrid. Narcea: Bilbao

Webgrafia:


http://www.youtube.com/watch?v=RTIsq_v9pnE

Bé, demà faré la valoració del què ha estat aquesta tercera fase, i divendres engegaré ja la recta final de les meves pràctiques, amb la quarta i darrera fase (la qual acabaré dimecres vinent).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada